WeFly Logo main

Het WeFly Team

WeFly logo favicon

Opgericht in 2018 als Bon-Cadeau-Parapente, WeFly is een smal en professioneel team. De kennis en ervaring van onze 3 piloten staan tot uw beschikking om een magische en ongeloofelijke ervaring te beleven.

L'équipe WeFly-Parapente

Equipe bon cadeau parapente Antoine

ANTOINE CABIAC

Geboren in 1995, Antoine doet zijn eerste tandemvlucht met zijn vader als hij 3 jaar oud is. Zijn eerste solo vlucht volgt als hij 7 is.

Later maakt hij 2 jaar lang deel uit van de Pôle Espoir in de Pyreneeën.

Dankzij goede resultaten vliegt hij 4 jaar lang in wereldkampioenschappen en tegelijkertijd studeert hij voor landsarchitect.

In 2017 begint hij de opleiding om vlieginstructeur te worden en ontdekt ondertussen ook acrobatisch vliegen. 

Antoine deelt graag zijn passie door tandemvluchten en les geven.

Zijn hobbies zijn afstand en acrobatie vliegen, klimmen, skiën, reizen en een lekker biertje drinken met vrienden in de avond !

Vind Antoine op Instagram 

CHARLES COURTOT

Geboren in 1992 in Oost Frankrijk, Charles ontdekt parapente vliegen in 2011 en is onmiddellijk gek op deze sport.

Tevoren industrieel ontwerper, hij wordt professionele instructeur in 2016.

Het uitzonderlijke gevoel van te vliegen als een vogel is wat Charles het liefste deelt met zijn passagiers.

Zijn andere hobbies : vliegtuigen, skiën en reizen

Vind Charles op Instagram

Equipe bon cadeau parapente Charles
wefly parapente tandem pilot Gopro Annecy

THÉO AUDEBAUD

Geboren in 1992, oorspronkelijk uit de Lot, een kleine provincie midden in Frankrijk. Zijn vader begint een paar jaren voor hem te vliegen. Maar Theo is ook snel gepassioneerd en vliegt voor de eerste keer alleen op 12 jaar, een paar jaar later maakt hij deel uit van de Pôle Espoir en begint in competitie te vliegen.

Professionele vlieginstructeur sinds 2012, zijn voornaamste activiteit is tandemvliegen maar hij blijft af en toe even op de grond om een paar lessen te geven.

Zijn andere hobbies : skiën, base-jumping en fotografie !

Vind Théo op Instagram & Tiktok

ALEX PEREIRA

Geboren in 1994, maakte hij zijn eerste tandemvluchten op 7-jarige leeftijd met zijn vader, die ook instructeur was. Op 12-jarige leeftijd maakte hij vervolgens zijn eerste solovlucht.

Hij begon op 16-jarige leeftijd met paragliding-acrobatiek voordat hij een hoog niveau bereikte en contracten tekende met verschillende vleugelontwerpers.

Op 24-jarige leeftijd, na het behalen van een ingenieursdiploma en 4 jaar in kantoren te hebben gewerkt, besloot hij instructeur te worden.

Als DEJEPS-instructeur sinds 2019 geniet Alex er enorm van om zijn passie voor deze sport te delen en beoefent hij alle varianten van paragliding: langeafstandsvliegen, acrobatiek, nabijheidsvliegen, speedriding (met ski’s) en hike & fly.

Zijn andere hobby’s zijn trailrunning, klimmen, skiën en reizen.

moniteur parapente tandem wefly Annecy
alex

ALEX CRETAGNE

Hij was geboren in 1992 in Le Mans en heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot alles wat vliegt. In 2010 is hij geslaagd voor zijn basisvliegbrevet in zijn geboorteplaats, waar het ontstaan ​​van de luchtvaart plaatsvond.

Het was 7 jaar later dat hij zijn eerste cursus paragliding deed in Les Arcs waar hij 5 jaar in de winter als skiman heeft gewerkt.

Sindsdien heeft hij solo gevlogen op alle locaties waar hij geweest is. Deze passie voor vrij vliegen wil hij in de toekomst graag delen met het grote publiek en vooral zoveel mogelijk leren en oefenen.

Zijn andere passies zijn snowboarden (wat hij al 20 jaar lang doet) trektochten maken, reizen en allerlei soorten gastronomie.

ELKE PIJCK

Elke komt oorspronkelijk uit België en verhuisde in 2010 naar Frankrijk.

Ze is al 10 jaar lang een paraglider en kan je alles uitleggen wat je maar wilt weten over ons discipline in het Frans, Engels en Nederlands.

Naast haar weekenden bij WEFLY werkt Elke doordeweeks ook als dierenartsassistente.

Vind Elke op Instagram

ELKE
Image de Alexis de WeFly

ALEXIS GUYON

Ik ben sinds mijn jonge jaren al een bergliefhebber, met een passie voor skiën, paragliden en fietsen.

Ik ben een ski-EHBO hulpverlener in de winter en deze zomer sluit ik me aan bij het WeFly-team.

Ik hoop je deze zomer te ontmoeten!

 

JULIETTE

Als beginnend paraglider vanaf de Atlantische kust verhuisde ze 3 jaar geleden naar de Alpen. Kajakken, paragliden, klimmen, wandelen en skiën zijn haar nieuwe hobby’s geworden. Tot deze zomer!

Image de Juliette de WeFly
logo weflyparapente Annecy