Rond het meer van Annecy vliegen ? Dat kan ! Met onze Performance tandemvlucht is het mogelijk om op stap te gaan rond het meer en uitzicht te hebben op de Bauges, Bornes en Aravis massief en met wat kans een glimp op de Mont Blanc vangen.

VOOR WIE ?

Voor alle leeftijden, enkel een maximum gewicht van 110 kilos.

Een kleine fysieke conditie is nodig voor deze vlucht. Bij het vertrek moet u een paar passen kunnen lopen. In geval van twijfel kan u contact met ons opnemen.

WANNEER ?

Tussen 2 en 5 uur om te genieten van de beste thermiek condities.

TYPE VLUCHT ?

Deze “wandeling” rond het meer van Annecy geeft u de kans om alle uitzichten op het meer te ontdekken. Als het mogelijk is vliegen we er helemaal overheen ! En tijdens de vlucht kan u ook de parapente besturen of genieten van een beetje acrobatie.

U kan onze andere vluchten ontdekken op onze Parapente Tandemvluchten Annecy pagina.

DUUR VAN DE VLUCHT ?

30-45 minuten vliegen afhankelijk van de weersomstandigheden. De hele activiteit (de aankomst, rit, voorbereiding en vlucht) duurt ongeveer anderhalf uur.

NODIG MATERIAAL ?

30-45 minuten vliegen afhankelijk van de weersomstandigheden. De hele activiteit (de aankomst, rit, voorbereiding en vlucht) duurt ongeveer anderhalf uur.

NOG IETS ?

Met de foto en video optie (25€) kan u een paar mooie souvenirs mee naar huis nemen.

Al onze vluchten worden uitgevoerd door gediplomeerde piloten.

Zou het door slechte weersomstandigheden niet mogelijk zijn om te vliegen, nemen wij contact met u op de dag voor de vlucht om samen een ander tijdstip te vinden.