Bent u klaar voor een echte trek in de lucht ? Tijdens de Majestic vlucht vliegt u door het Bornes massief boven een paar iconische bergtoppen zoals la Tournette (2351m), les Dents de Lanfon (1824m), le Mont Veyrier (1291m). En met een beetje kans komt u de lokale fauna tegen, gemzen, steenbokken en arenden. Met goede condities is het mogelijk van 25 tot 35 kilometers te vliegen. De beste manier om van lucht te veranderen !

VOOR WIE ?

Voor alle leeftijden, enkel een maximum gewicht van 110 kilos. Een kleine fysieke conditie is nodig voor deze vlucht. Bij het vertrek moet u een paar passen kunnen lopen. In geval van twijfel kan u contact met ons opnemen.

WANNEER ?

Tussen 2 en 5 uur om te genieten van de beste thermiek condities.

TYPE VLUCHT ?

Deze “wandeling” rond het meer van Annecy geeft u de kans om alle uitzichten op het meer te ontdekken. Als het mogelijk is vliegen we er helemaal overheen ! En tijdens de vlucht kan u ook de parapente besturen of genieten van een beetje acrobatie.

U kan onze andere vluchten ontdekken op onze Parapente Tandemvluchten Annecy pagina.

DUUR VAN DE VLUCHT ?

60-75 minuten vliegen afhankelijk van de weersomstandigheden. De hele activiteit (de aankomst, rit, voorbereiding en vlucht) duurt ongeveer twee uur.

NODIG MATERIAAL ?

Dit hangt af van het weer en de temperatuur, maar in elk geval moet u komen met sportschoenen, een jas, een trui en een zonnebril. Handschoenen kunnen ook van pas komen.

NOG IETS ?

Met de foto en video optie (25€) kan u een paar mooie souvenirs mee naar huis nemen.

Al onze vluchten worden uitgevoerd door gediplomeerde piloten.

Zou het door slechte weersomstandigheden niet mogelijk zijn om te vliegen, nemen wij contact met u op de dag voor de vlucht om samen een ander tijdstip te vinden.